Сальма Гайєк попрощалася з 2020 роком в фіолетовому бікіні

4 січня 2021,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

54-річна голлівудська актриса Сальма Гайєк вирушила зустрічати Новий рік в теплі краї і порадувала шанувальників фотографіями з пляжу в фіолетовому бікіні.

Напередодні настання нового року Гайєк опублікувала в Instagram дві фотографії зі своєї відпустки, попрощавшись в описі з 2020-м:

Останні дні 2020-го. Ніколи ще не була так вдячна за те, що я здорова і перебуваю в контакті з природою.

На фото актриса позує на тлі океану і чудового пляжу з пальмами в яскравому фіолетовому купальнику, пляжній накидці з принтом в колір, сонцезахисних окулярах та капелюсі.

Шанувальники Гайєк тут же засипали її компліментами про те, як вона шикарно виглядає, а один навіть написав, що «мало не отримав серцевий напад».

У минулому році номінантка на премію «Оскар» зіграла в комедії «Гламурний бізнес» і драмі «Незвідані шляхи», а в 2021 році її можна буде побачити в кінотеатрах в супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні» та комедійному бойовику «Тілоохоронець дружини кілера».

2684 

1 коментар

Yakub

30 липня 2021, 08:28

Какая она сексуальная. Люблю таких девчонок у которых большая грудь. Я сам когда заказываю себе на http://nizhnevartovskprostitutki.com/ досуг с проститутками стараюсь выбрать ту у которой самые большие сиськи. Заметил сексом они занимаются лучше всех остальных. Ну или мне просто так везет)

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: