Руперт Грінт про своє повернення до світу «Гаррі Поттера»: «Ніколи не говори ніколи»

30 грудня 2020,  18:44 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому інтерв'ю актор Руперт Грінт, який протягом десяти років грав роль Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера, зізнався, що не виключає можливості знову відправитися у чарівний світ Джоан Роулінг.

У вівторок сайт ComicBook.com взяв інтерв'ю у 32-річної зірки Поттеріани на честь виходу нового сезону його серіалу «Дім з прислугою» і, звичайно ж, не упустив свій шанс поговорити з ним на тему Гаррі Поттера.

На питання про те, чи погодився б він знову зіграти в майбутньому в якомусь сиквелі франшизи роль Рона Візлі, Грінт відповів наступне:

Я не знаю, в сенсі, ніколи не говори ніколи. Я ніколи не скажу: «Точно ні». Це була велика частина мого життя, і я дуже пишаюся тим персонажем та їхніми історіями. Так що так, я б погодився на це в правильний час. Я не знаю, як би це було, але поживемо побачимо.

Минулого тижня в українські кінотеатри повернулися два заключних фільми франшизи про хлопчика-який-вижив «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1» та «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2», так що ви все ще можете побачити епічну Битву за Гоґвортс за участю Гаррі, Рона та Герміони на великому екрані.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Дім з прислугою», де Грінт грає роль дядька Джуліана Пірса, відбудеться 15 січня. А поки на Apple TV+ доступний для перегляду його 1 сезон.

9023 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: