Мілла Йовович проти монстра в першому фрагменті фільму «Мисливець на монстрів»

29 грудня 2020,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures опублікувала в мережі ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного бойовика «Мисливець на монстрів», де Мілла Йовович і Тоні Джа борються з гігантським монстром Діаблосом.

В екранізації однойменної відеогри від Capcom Йовович грає капітана Артеміду, яка після несподіваної піщаної бурі опиняється разом зі своїм загоном в іншому світі, яким правлять величезні монстри. Там вона стикається із загадковим Мисливцем (Тоні Джа), і, об'єднавшись, вони дають монстрам бій.

Фрагмент показує, як монстр Діаблос нападає на Артеміду, і тут на допомогу їй приходить Мисливець. Він видирається на монстра і встромляє в його голову свій меч, але монстр його скидає з себе. Побачивши шанс перемогти Діаблоса, Артеміда біжить йому назустріч, бажаючи дістатися до зброї.

Режисером цього екшену виступає Пол В. С. Андерсон, чоловік Йовович та режисер франшизи «Оселя зла», де вона також виконала головну роль.

На початку грудня «Мисливець на монстрів» дебютував на великих екранах в Китаї, але його одразу ж зняли з прокату, бо в фільмі присутній расистський жарт. Продюсери після вибачилися за нього, але це дуже вплинуло на збори фільму. Зараз його бокс-офіс становить всього $9,0 млн.

Через післясвятковий локдаун українська прем'єра екшену «Мисливець на монстрів» відбудеться не 14 січня, а 28 січня. Нову дату підтверджує парочка локалізованих постерів, що знаходяться нижче.

2542 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: