Графік прем'єр фільмів Marvel у 2021 році

28 грудня 2020,  17:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Отже, у нас є мінімум чотири причини, за якими 2021 рік точно буде кращим за 2020: на екрани кінотеатрів вийдуть очікувані блокбастери від Marvel Studios «Чорна вдова», «Шан-Чі і легенда десяти кілець», «Вічні» та «Людина -павук 3».

«Чорна вдова» (реж. Кейт Шортланд)
6 травня 2021 року

У своєму першому та єдиному сольному фільмі супергероїня і супершпигунка Наташа Романова (Скарлетт Йоханссон) відправиться на батьківщину, до Росії, де возз'єднається зі своїми давніми друзями, які були її першою родиною, і буде битися з цілою армією нових Чорних вдів.

«Шан-Чі і легенда десяти кілець» (реж. Дестін Креттон)
8 липня 2021 року

Перший сольний фільм всесвіту MCU, головним героєм якого буде азіатський супергерой. У коміксах Шан-Чі (Сіму Лю) є майстром бойових мистецтв, і в своїй першій пригоді він зіткнеться з суперлиходієм Мандарином (Тоні Люн Чу Вай), лідером терористичної організації Десять кілець.

«Вічні» (реж. Хлоя Чжао)
4 листопада 2021 року

Екшен Хлої Чжао представить нову супергеройську команду MCU, члени якої належать до раси древніх та могутніх істот. Їх зіграють такі відомі актори, як Анджеліна Джолі, Сальма Гайєк, Річард Медден, Джемма Чан, Кумейл Нанджіані та Браян Тайрі Генрі.

«Людина-павук 3» (реж. Джон Воттс)
16 грудня 2021 року

Третій сольник Людини-павука (Том Голланд) обіцяє нам багато сюрпризів, включаючи повернення на екрани суперлиходіїв Електро (Джеймі Фокс) і Доктора Восьминога (Альфред Моліна). Хтось сказав мультивсесвіт? Дуже на це сподіваємося.

Який з цих супергеройських фільмів ви чекаєте найбільше? Голосуйте в коментарях.

11334 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: