Дивимося перший трейлер мультсеріалу «Зоряні війни: Бракована партія»

28 грудня 2020,  14:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Загін 99 готовий до нових пригод! Хітовий науково-фантастичний мультсеріал «Зоряні війни: Війни клонів» отримає спін-офф, який називається «Зоряні війни: Бракована партія» («Star Wars: The Bad Batch»).

Події нового мультсеріалу всесвіту «Зоряні війни» будуть розвиватися після подій фінального сезону «Воєн клонів» і покажуть пригоди Загону 99, також відомого як Бракована партія. Це загін хоробрих клонів-коммандос з експериментальної партії з бажаними мутаціями, які забезпечують йому 100-відсоткову ефективність навіть в найскладніших місіях.

Ними керує сержант-клон Мисливець, а також до Загону 99 входять Прицільник, Тех, Трощило та Ехо. Цікаво, що голосами цієї п'ятірки в оригіналі є всього один актор Ді Бредлі Бейкер.

Виконавчим продюсером спін-оффу виступає Дейв Філоні, який працює над серіалом «Мандалорець», а його сценаристом Дженніфер Корбетт.

Прем'єра мультсеріалу «Зоряні війни: Бракована партія» очікується у 2021 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися його дату релізу першими.

1485 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: