Іванна Сахно: всі ролі киянки, яка вирушила підкорювати Голлівуд

25 грудня 2020,  20:30 | Статті

На цьому тижні в мережі з'явився трейлер українсько-американського горору «Пік страху», який вийде у кіно у січні. Головну роль в дебютному фільмі Станіслава Капралова зіграла 23-річна киянка Іванна Сахно, яка швидкими темпами будує кар'єру в Голлівуді, куди вона переїхала в 2013-му році.

Тому ми в Kinofilms.ua вирішили детально розібрати фільмографію перспективної українки, яка вже встигла заявити про себе в Голлівуді.

Перша роль — ситком «Леся + Рома»

Акторська кар'єра Іванни Сахно стартувала в ще зовсім юному віці, коли актриса зіграла невелику роль племінниці Лесі у виконанні Ірми Вітовської в популярному ситкомі нульових «Леся + Рома» першому шоу подібного формату на українському телебаченні, де зазвучала державна мова. Після ролі-прориву, юна актриса була на декілька років забезпечена ролями в різних телепроектах.

Перша роль в повнометражному українському фільмі «Іван Сила»

Перед своїм від'їздом до США, Іванна виконала свою першу роль в повнометражному кіно, зігравши Мілку в екранізації повісті Олександра Гавроша «Іван Сила». Сюжет фільму розповідає про пригоди і негаразди циркового українського атлета, прототипом якого стала реальна людина Іван Фірцак, який в 1928-му році був названий найсильнішою людиною на Землі. У тому ж році, перебуваючи на піку своєї кар'єри, герой повертається додому, де все дуже сильно змінилося.

Як ви можете побачити на кадрі нижче, героїня Сахно з'явилася в одній сцені зі знаменитими коміками Борисом Барським і Володимиром Комаровим з «Маски-шоу».

Голлівудський етап кар'єри

Жанр горора для Іванни вже знайомий: у 2017-му році виходить два перших англомовних фільми за участю української актриси і обидва в жанрі трилера з елементами жахів «Гірські вогні» Томаса Данна і «Я не можу взяти це назад», де актриса зіграла разом з найпопулярнішим актором ромкомів Netflix Ноєм Сентінео та одним з найвідоміших блогерів світу Логаном Полом.

Але зоряний час Іванни настав в 2018-му році, коли актриса виконала ключові ролі одразу в двох високобюджетних постановках. У фантастичному бойовику «Тихоокеанський рубіж: Повстання» актриса зіграла Вікторію одного з кадетів, на чиї плечі лягає місія з порятунку людства. А в комедійному хіті «Шпигун, який мене кинув» її (анти)героїня Надія зіпсувала багато крові персонажам Міли Куніс та Кейт МакКіннон в їхній несподіваній європейській пригоді.

Тим часом в 2020-му році Іванна встигла засвітитися в одному з нових серіалів американського телеканалу HBO «Меломанка», де зіграла колишню дівчину Зої Кравіц. І один з дідусів її героїні теж уродженець Києва. Здається, коло замкнулося.

Перший українсько-американський трилер «Пік страху»

У новому горор-трилері Іванна грає Мію — досвідчену сноубордистку, якій бойфренд пропонує провести неймовірні канікули в прекрасній Грузії: «Десь біля Алабами?», перепитує дівчина, що досить типово для іноземців, а не українців. Але Іванна і не грає українку. Адже творці фільму зважилися на сміливий вчинок зняти трилер англійською мовою із залученням міжнародної знімальної групи. І «Пік страху» виправдав свої очікування вже тільки тим, що зміг залучити ринки Великої Британії, Польщі, Японії, Південної Кореї та інших країн, де стрічку купили для показів.

Для демонстрації в кінотеатрах США фільм був куплений студією Lionsgate.

За сюжетом, коли Мія та її бойфренд Макс прибувають на гірськолижний курорт, райський відпочинок стає чимось прямо протилежним, але що саме і як відбудеться нам невідомо. Честь і хвала творцям, які не розкрили сюжет в трейлері і промо-матеріалах.

«Пік страху» стартує в кінотеатрах України з 28 січня. І ми впевнені, що ще багато разів побачимо Іванну Сахно в цікавих фільмах та серіалах.

3069 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: