Офіційний трейлер і дата прем'єри 3 сезону серіалу «Кобра Кай»

25 грудня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий рік. Новий сезон. Все та ж ворожнеча. Джонні і Денні об'єднують свої сили проти спільного ворога в повноцінному трейлері 3 сезону серіалу «Кобра Кай», яким поділилася компанія Netflix.

Після тієї трагічної бійки в фіналі 2 сезону, що відправила Мігеля (Шоло Марідуеньо) в лікарню, його вчитель Джонні Лоуренс (Вільям Забка) відчуває свою провину і намагається залити її алкоголем, але потім бере себе в руки і відправляється у лікарню, щоб підтримати свого учня на шляху до його одужання.

У трейлері Джонні говорить Мігелю мотивуючі слова:

«Ніколи». «Не можу». Це просто слова. Вони порожні. Ти більше не дитина. Тобі нічого не принесуть на блюдечку. Якщо хочеш чогось доведеться повзти по підлозі. Може, навіть чіплятися зубами. Але я завжди буду поруч з тобою... і завжди буду твоїм вчителем.

Тим часом Джонні та Денні (Ральф Маччіо) стають «Танго і Кешем» та борються з поганими хлопцями пліч-о-пліч, а Аманда (Кортні Генгелер) дає епічний ляпас Джону Крізу (Мартін Коув), на який він давно заслуговує.

Прем'єра нових серій серіалу «Кобра Кай» відбудеться вже наступного тижня 1 січня. Як вам такий подарунок під ялинку від Netflix?

1541 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: