Різдвяна кінопрем'єра: «Полювання на Санту» з Мелом Гібсоном

23 грудня 2020,  01:53 | Статті

Стала відома дата виходу одного з найбільш очікуваних різдвяних фільмів цього року «Полювання на Санту» з Мелом Гібсоном і Волтоном Гоггінсом в головних ролях. Незважаючи на заявлений локдаун – фільм вийде в прокат 31 грудня.

Дія комедійного бойовика розгортається на Алясці, де разом зі своєю темношкірою жінкою проживає Кріс Крінгл, у вузьких колах славнозвісний як той самий Санта-Клаус.

Символ головного зимового свята у виконанні сивого й бородатого Мела Гібсона розкривається з несподіваного боку. Буркотливий, втомлений, прямолінійний – таким представлений Санта-Клаус у фільмі «Полювання на Санту».

Санта управляє засніженій фермою, а також виробництвом різдвяних подарунків. Виснажений важкою роботою, він розчарований тим, що світ втратив свою колишню доброту, а сучасні діти відрізняються поганим вихованням і поведінкою.

Все менше хороших хлопчиків і дівчаток мають отримати подарунок на Різдво, і подарунковий бізнес Кріса зазнає збитків. Це значить, що уряд, який субсидує підприємництво Санти, буде змушений скоротити розмір дотацій, а то і зовсім розірвати контракт.

Що залишається робити Санті, який геть втратив свій веселий різдвяний дух? Він колотить боксерську грушу і стріляє по банках на подвір’ї. Лише його вірна супутниця Рут завжди ніжно підтримує чоловіка, чиє життя далеко не казка.

І ось, коли на ферму приходять військові, з пропозицією, від якої важко відмовитися: виробляти деталі для винищувачів замість подарунків, – Санта змушений погодитись. На якийсь період фабрика з виробництва подарунків перетвориться на завод, де ельфи допомагають армії в створенні бойових літаків.

Однак, незабаром Кріс Крінгл буде вимушений боротися не тільки за свій бізнес, але й за своє життя. Бо злий хлопчик Біллі, який отримав різдвяним ранком грудку вугілля замість подарунка, вирішив помститися Санті. Для цього він найняв професійного кілера, на прізвисько Худий, і доручив йому принести голову Санти.

Погано ви себе вели або були слухняними – Санта з'явиться в кінотеатеатрах України 31 грудня та буде в прокаті всього тиждень. Не пропустіть!

1373 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: