Едді Мерфі повертається в Нью-Йорк в трейлері комедії «Поїздка в Америку 2»

22 грудня 2020,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйся, Америка, принц Акім та його вірний слуга Семмі приїхали за новими пригодами! Стримінгова платформа Amazon Prime Video представила сьогодні офіційний трейлер та перший постер очікуваної комедії «Поїздка в Америку 2» з Едді Мерфі у головній ролі.

Сиквел фільму «Поїздка в Америку», чия прем'єра відбулася в 1988 році, покаже, як принц Акім (Едді Мерфі) готується стати королем Замунди, як раптом він дізнається, що в США у нього є син. Акім відправляється назад в Америку, щоб познайомитися з несподіваним спадкоємцем та навчити його, як бути принцом.

Компанію Акіму в цій божевільній поїздці складе його вірний слуга і товариш Семмі (Арсеніо Голл), і в трейлері він панічно реагує на слова принца про те, що їм потрібно повернутися до Америки. Також трейлер розкриває, що Мерфі та Голл знову зіграють купу епізодичних персонажів.

У Нью-Йорку Акім познайомиться зі своїм сином Лавеллем (Жермен Фаулер), а також події не обійдуться без його бойової мами (Леслі Джонс).

Крім того, в сиквелі також повернуться дружина Акіма Ліза (Шері Гідлі), король Замунди Джаффа Джоффар (Джеймс Ерл Джонс) і батько Лізи Клео МакДавелл (Джон Еймос).

Через пандемію COVID-19 прем'єра комедії режисера Крейга Брюера була перенесена з кінотеатрів на платформу Amazon, де вона відбудеться 5 березня.

1388 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: