З'явився трейлер трилера «Дрібниці» з Джаредом Лето, Рамі Малеком і Дензелом Вашингтоном

22 грудня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі речі нас ніколи не відпускають. Лауреати премії «Оскар» Дензел Вашингтон і Рамі Малек намагаються посадити за ґрати ще одного володаря «Оскара» Джареда Лето в першому трейлері детективного трилера «Дрібниці», яким сьогодні поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Головним героєм фільму «Дрібниці» («The Little Things») виступає заступник шерифа округу Керн Джо «Дік» Дікон (Вашингтон), якого відправляють в Лос-Анджелес для того, що повинно було стати простим збором доказів. Замість цього він опиняється в центрі пошуків серійного вбивці, який тероризує місто. Полювання на маніяка очолює сержант департаменту шерифа Лос-Анджелеса Джим Бакстер (Малек), якого вражають поліцейські інстинкти Діка, і він неофіційно залучає його до розслідування. Але поки вони вистежують серійного вбивцю, Бакстер не підозрює, що ця справа оживляє відлуння минулого Діка, розкриваючи тривожні секрети, які можуть загрожувати не тільки його розслідуванню.

Трейлер показує, як героям Вашингтона і Малека вдається заарештувати підозрілого чоловіка у втіленні Лето, але незабаром, через брак вагомих доказів, того доводиться відпустити на свободу.

Українська прем'єра трилера «Дрібниці», сценаристом і режисером якого виступає Джон Лі ГенкокНевидима сторона», «Порятунок містера Бенкса», «Засновник»), запланована на 28 січня.

Також в наступному році Лето втілить живого вампіра в супергеройському екшені «Морбіус», заснованому на коміксах Marvel.

850 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: