Крістен Віг зіграла Леді з голубами в шокуючій пародії на фільм «Сам удома 2»

21 грудня 2020,  17:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні новорічних свят комедійне скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило показати альтернативний фінал культового фільму «Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку» за участю Крістен Віг.

Віг виконує в даній пародії роль тієї милої Леді з голубами, з якою «Кевін МакКалістер» (Мелісса Вілласенор) познайомився в Центральному парку. Кевін приходить до неї в гості і понтується тим, що живе в готелі «Плаза» на гроші батька, і тут його відвідує геніальна ідея зняти ще один номер для цієї леді, яка змушена жити взимку під мостом.

Як раптом Кевіна хапають його давні вороги «Гаррі» (Кайл Муні) та «Марв» (Мікі Дей) і намагаються відібрати у хлопчика кредитку його батька. Але Леді з голубами не збирається так просто віддавати свій єдиний шанс пожити в «Плазі» і люто нападає на бандитів.

В результаті цій Леді за допомогою своєї парасольки вдається зробити те, що Кевіну не вдавалося протягом двох фільмів, вбити нещасних Гаррі і Марва.

Зараз Віг можна побачити в кінотеатрах в ролі суперлиходійки Барбари Мінерви/Гепарди в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», заснованому на коміксах DC.

А фільм «Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку» повернувся на великі екрани, щоб створити вам новорічний настрій. Квитки ви знайдете в нашій афіші.

2273 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: