З'явився перший фрагмент фантастики «Хода хаосу» з Томом Голландом і Дейзі Рідлі

18 грудня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного фільму «Хода хаосу», який показує першу зустріч його головних героїв Тодда Г'юїтта та Віоли Ід. Їхні ролі виконують зірка «Людини-павука» Том Голланд та зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі.

Фантастика «Хода хаосу» («Chaos Walking») є екранізацією роману письменника Патріка Несса, чиї події розвиваються в майбутньому на колонізованій людством планеті, де всі жінки померли від загадкової хвороби, а всі думки чоловіків транслюються за допомогою сили під назвою Шум.

Тому коли головний герой Тодд (Голланд) випадково зустрічає в лісі дівчину Віолу (Рідлі), в його голові починають стрибати думки, які вона бачить за допомогою Шума. Його реакція відлякує Віолу, але незабаром вони подружаться і будуть разом боротися за виживання.

Режисером адаптації роману Несса є Даг Лайман, який зняв відомий фантастичний бойовик з Томом Крузом «На межі майбутнього».

Сайт Deadline повідомив учора, що студія Lionsgate перенесла прем'єру фільму «Хода хаосу» з січня на березень. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли він вийде в українських кінотеатрах.

1203 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: