Прокинься, Гоуп: вийшов трейлер 3 сезону фентезі «Спадок» з Даніель Роуз Расселл

17 грудня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив трейлер 3 сезону фентезійного серіалу «Спадок», який розкриває, що наші герої повернуться з новими пригодами 21 січня.

Спін-офф хітового серіалу «Щоденники вампіра» слідує за Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), дочкою перевертня Гейлі Маршалл та вампіра Ніклауса Майклсона, яка успадкувала їхні надздібності. Вона разом з іншими нащадками надприродних істот живе в закритій школі-інтернаті «Сальваторе» в Містик-Фоллс, де їх вчать контролювати й управляти своїми силами, а також дисципліни та співчуття. Але часом хтось із учнів зривається...

Після подій фіналу 2 сезону, коли Гоуп врятувала Джозі (Кайлі Брайант) від зла її власної підсвідомості, головна героїня залишається в подібному сну стані і ніяк не може прокинутися, хоча друзі відчайдушно потребують її допомоги. Тим часом Лендон (Арія Шахгасемі) був повалений, коли Рафаель (Пейтон «Алекс» Сміт), ставши новою маріонеткою Некроманта (Бен Гюренс), заколов його золотою стрілою.

Трейлер показує, що Рафаель, бажаючи врятувати Лендона, пропонує Некроманту вселити в себе дух, поки Лендон (будучи голосом за кадром) драматично нарікає, що Гоуп не буде присутня на його «останньому прощанні».

Чого ви чекаєте від прем'єри 3 сезону? Діліться своїми думками в коментарях.

1720 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: