Лів Шрайбер і Джош Гатчерсон приступили до зйомок екранізації роману Гемінгвея

16 грудня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Венеції стартував знімальний процес військового фільму «Across the River and Into the Trees» («За рікою в тіні дерев»), головних героїв якого втілять номінант на премію «Золотий глобус» Лів Шрайбер та зірка антиутопічної франшизи «Голодні ігри» Джош Гатчерсон.

Події військової драми «Across the River and Into the Trees», заснованої на однойменному романі письменника Ернеста Гемінгвея, розгортаються в Венеції після закінчення Другої світової війни.

Шрайбер зіграє американського полковника й ветерана Другої світової Річарда Кантуелла, який відвідує в Венеції свої старі схованки, як раптом його плани змінюються після випадкової зустрічі з молодою жінкою. Кохану Кантуелла втілить італійська актриса Матільда Де Анхеліс, яку нещодавно можна було побачити в серіалі «Відіграти назад».

Тим часом Гатчерсон зіграє ще одного військового на ім'я Джексон.

На фотографіях зі зйомок, якими у вівторок поділився сайт Just Jared, ви можете побачити Шрайбера та Гатчерсона у військовій формі Другої світової війни.

Актори вже встигли подружитися, як видно на фото, де вони дружно сміються в перерві між дублями.

Сценаристом екранізації роману Гемінгвея «За річкою в тіні дерев» виступає Пітер Фленнері, а його режисеркою стала Паула Ортіс.

1043 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...