З'явився перший тизер рімейку «Піноккіо» від режисера Роберта Земекіса

16 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney також готується до зйомок live-action рімейка знаменитого мультфільму «Піноккіо». Його режисером буде Роберт Земекіс, який зняв культову фантастичну трилогію «Назад у майбутнє» та сімейне фентезі «Відьми», що вийшло на екрани восени.

Фільм «Піноккіо» буде художньої адаптацією однойменного мультфільму 1940 року, натхненного казкою Карло Коллоді. Він покаже фантастичні пригоди дерев'яного хлопчика на ім'я Піноккіо, який втікає з дому та відправляється у подорож, повну чудес.

Поки невідомо, хто зіграє роль Піноккіо. А ось роль його батька й творця Джеппетто виконає лауреат премії «Оскар» Том Генкс.

Земекіс та Генкс вже неодноразово працювали разом. Актор знявся в таких відомих фільмах Земекіса, як «Форрест Гамп», «Ізгой» та «Полярний експрес». Так що їхній «Піноккіо» цілком може поповнити ряди кіношедеврів.

Минулого тижня студія Disney поділилася першим тизером свого нового «Піноккіо», який складається з чарівних концепт-артів фільму. Зйомки рімейка заплановані на 2021 рік. Його дата прем'єри поки не повідомляється.

973 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: