Дивимося перший трейлер серіалу «Вокер» з Джаредом Падалекі в головній ролі

14 грудня 2020,  22:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня канал The CW порадував нас трейлерами майбутніх сезонів серіалів «Бетвумен», «Рівердейл» і «Зачаровані», а сьогодні в мережі з'явився перший тизер-трейлер його нового серіалу «Вокер», де головну роль виконує зірка «Надприродного» Джаред Падалекі.

Трейлер представляє перший офіційний погляд на Падалекі в образі техаського рейнджера Корделла Вокера, який нещодавно втратив свою дружину і тепер сам виховує двох дітей. Він два роки працював під прикриттям, але після смерті дружини повернувся в рідне місто Остін, штат Техас, де на нього чекають нові випробування.

Разом з Падалекі у трейлері з'являються зірка серіалу «Сотня» Ліндсі Морган, яка втілює його нову напарницю Мікі Рамірес, зірка серіалу «Милі ошуканки» Кіген Аллен, який грає його молодшого брата Ліама Вокера, та Одетт Еннейбл з серіалу «Супергьорл», яка втілить давню подругу Корделла, барменку на ім'я Джері.

Роль покійної дружини Корделла Емілі виконує Женев'єв Падалекі, справжня дружина Джареда, з якою він познайомився на зйомках «Надприродного».

Прем'єра серіалу «Вокер» відбудеться 21 січня.

1203 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: