З'явився новий трейлер серіалу «Бріджертони», чиї події розвиваються в 19 столітті

14 грудня 2020,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У коханні та на війні всі засоби хороші. Стримінгова платформа Netflix вирішила скрасити наш понеділок, поділившись офіційним трейлером свого костюмованого міні-серіалу «Бріджертони» («Bridgerton»).

Костюмована драма «Бріджертон» буде ґрунтуватися на серії романів письменниці Джулії Квінн, екранізацією яких для Netflix займається авторка популярних серіалів «Анатомія пристрасті» і «Скандал» Шонда Раймс.

Її головною героїнею буде дівчина Дафна (Фібі Дайневор), старша дочка багатої та впливової родини Бріджертон, яка шукає собі чоловіка в Лондоні епохи Регентства (початок 19 століття). Як раптом Дафна та її шанувальники опиняються під прицілом гострого пера загадкової леді Віслдаун (Джулі Ендрюс), яка повідомляє про різны скандали зі світу аристократів.

Головним претендентом на руку і серце Дафни буде герцог Гастінгс (Реге Пейдж), завидний холостяк з репутацією поганого хлопця. Як говорить синопсис, «їхній потяг є незаперечним, і іскри розлітаються в різні боки, коли ці молоді люди опиняються втягнутими в битву умів, поки вони орієнтуються на очікування суспільства щодо свого майбутнього».

Прем'єра міні-серіалу «Бріджертон» відбудеться 25 грудня.

777 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: