«Безсоромні»: промо та опис 3 серії 11 сезону «Френсіс Френсіс Френні Френк»

14 грудня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії 11 сезону популярної американської драмеді «Безсоромні» Френк вирішує провести день зі своєю онукою Френні. І, звичайно ж, він вчить її, як продавати траву (адже чого ще Френк може навчити?).

Офіційний синопсис серії «Frances Francis Franny Frank» («Френсіс Френсіс Френні Френк»), режисеркою якої виступає Джуд Вен:

Деббі (Емма Кінні) втрачає слід Френні, поки Френк (Вільям Х. Мейсі) та Френні разом відправляються за пригодами. Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) задаються питанням про те, хто є «чоловіком» в їхніх відносинах. До Карла (Ітан Каткоскі) приписують нового офіцера. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) і Темі (Кейт Майнер) допомагають Бреду (Скотт Майкл Кемпбелл) і Кемі (Мелісса Паладіно) з їхньою новонародженою дитиною.

Промо-ролик показує, що безглузда суперечка Йена та Міккі, заснована на дурному стереотипі про одностатеві шлюби, закінчується цілком передбачувано бійкою. І коли у Йена запитують, що з ним сталося, він відповідає: «Я вийшов заміж».

Прем'єра нової серії серіалу «Безсоромні» відбудеться рівно через тиждень, 21 грудня за українським часом. І, швидше за все, це буде остання серія, яку ми побачимо в цьому році.

803 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: