«Зоряні війни»: з'явився перший тизер серіалу про Кассіана Андора від Disney+

11 грудня 2020,  02:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відважний повстанець зі спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» повертається! Стримінгова платформа Disney+ повідомила про старт зйомок серіалу про пригоди Кассіана Андора, поділившись відео за участю Дієго Луни.

Тизер-трейлер розкриває, що серіал буде називатися просто «Андор», і починається кадрами з фільму «Бунтар-один» та з його прем'єри, після чого відео відправляє нас на кіностудію і показує, як команда Lucasfilm вдень та вночі працює над створенням усього, що ми побачимо в кадрі, від костюмів і величезних декорацій до різних іншопланетних істот.

Події спін-оффу покажуть глядачам, чим Кассіан займався до зустрічі з Джин Ерсо (Фелісіті Джонс) та їхньої епічної місії на планеті Скаріф, яка стала початком кінця тиранічного режиму Галактичної Імперії. Разом з Андором в ньому повернеться і його вірний друг-дроїд K-2SO (Алан Тьюдік), так що з цією парочкою нудьгувати не доведеться.

Серіал складатиметься з 12 серій, і, судячи з тизера, його масштаб не поступається масштабам повнометражних фільмів саги «Зоряні війни». Тому з нетерпінням чекаємо нові фото та відео зі зйомок, які розкриють більше деталей.

Також тизер повідомляє, що прем'єра серіалу «Андор» відбудеться в 2022 році.

1182 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: