Вийшов український тизер мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» від режисера «Сімпсонів у кіно»

10 грудня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2021 році на нас чекає знайомство з дивовижними істотами, схожими на пончики, в пригодницькому мультфільмі «Пончари. Глобальне заокруглення». Дивіться його перший український тизер, який вирішив нам сьогодні підняти настрій.

А ось і офіційний синопсис анімаційної стрічки «Пончари. Глобальне заокруглення» («Extinct»), яку зняв режисер культових мультфільмів «Корпорація монстрів» та «Сімпсони у кіно» Девід Сілверман:

Пончари — ну дуже кумедні створіння. Округлі як пончики й пухнасті немов хом'ячки. Але коли двох з них раптом затягує петля часу, з'ясовується, що в майбутньому пончари — музейні експонати поряд з динозаврами. Потрібно терміново змінити хід історії, й для цього вони вирушать у мандрівку всіма епохами. Їм усе в новинку і все цікаво: хоч печерні люди, хоч квадрокоптери... А це значить, що попереду — округляючі пригоди!

Разом з тизером був представлений і офіційний український постер мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» з його головними героями та петлею часу, з якої й починаються їхні божевільні пригоди.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити повноцінний трейлер та дізнатися українську дату прем'єри мультфільму про пончар.

982 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: