Вийшов новий трейлер мелодрами «Кохання, весілля та інші катастрофи»

8 грудня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Даян Кітон і Джеремі Айронс заводять милий роман в романтичній комедії «Кохання, весілля та інші катастрофи».

Фільм «Кохання, весілля та інші катастрофи» («Love, Weddings & Other Disasters») складається з декількох сюжетних ліній, що показують невдалі спроби організаторів весіль, які з усіх сил намагаються створити для клієнтів ідеальний день, розібратися зі своїм особистим життям.

Айронс та Кітон втілюють тут дуже вимогливого чоловіка, який займається весільним кейтерингом для знаменитостей, та сліпу жінку, з якою йому колеги влаштували побачення наосліп.

Компанію їм складуть актори Меггі Грейс, Дієго Бонета і Ендрю Бечелор. Грейс грає роль недосвідченого організатора весіль, яку після вірусного відео прозвали Знищувачкою весіль, Бонета стане музикантом, який відмовляється грати на весіллях, а Бечелор втілить гіда в туристичному автобусі, який шукає свою Попелюшку.

Режисером цієї комедії виступає Денніс ДуганПроблемна дитина», «Щасливчик Гілмор», «Однокласники» і «Прикинься моєю дружиною»).

Світова прем'єра фільму «Кохання, весілля та інші катастрофи» відбулася минулого тижня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

1505 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: