Меріл Стріп стане президентом в комедії з Леонардо ДіКапріо «Не дивись вгору»

8 грудня 2020,  18:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2012 році Меріл Стріп отримала «Оскар» за роль прем'єр-міністра Великої Британії Маргарет Тетчер в байопіку «Залізна леді», а тепер вона збирається стати першою жінкою-президентом США у фільмі «Не дивись вгору», де компанію їй складуть Леонардо ДіКапріо та Дженніфер Лоуренс.

У зірковій комедії «Не дивись вгору», виробництвом якої займається стримінговий сервіс Netflix, ДіКапріо та Лоуренс втілять парочку недосвідчених вчених-астрономів, докторів Рендалла Мінді та Кейт Дібіаскі, які повинні відправитися в масштабний прес-тур, щоб попередити людство про наближення астероїда, що може знищити Землю.

Стріп зіграє в цій історії президента США на ім'я Джейні Орлеан.

Тим часом її сина (або племінника) Джейсона Орлеана втілить Джона Гілл, який знімався з ДіКапріо в байопіку Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл-стріт».

За сценарій та режисуру цієї апокаліптичної комедії відповідає Адам МакКей, який отримав «Оскар» за фільм «Гра на пониження». Прем'єра фільму «Не дивись вгору», чиї зйомки зараз проходять в Бостоні, очікується в 2021 році.

На початку року Стріп з'явилася в новій адаптації роману письменниці Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», а в грудні на стримінгових платформах можна буде подивитися одразу два нових фільми з нею у головній ролі: мюзикл «Випускний» і драму «Хай говорять».

Останні новини кастингу очікуваних фільмів та серіалів читайте тут.

1420 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: