«Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі повернеться на екрани в січні

7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Події сиквела «Чаклунки» розвиваються через 5 років після подій оригіналу і показують, як принцеса Аврора збирається заміж за принца Філліпа. Але знайомство його батьків, короля і королеви, з Малефісентою, хрещеною Аврори, обертається масштабним конфліктом між людьми і чарівними істотами.

У ролі принцеси Аврори у другій «Чаклунці» вернулася Ель Фаннінг, а також компанію їй та Джолі на екрані складають актори Мішель Пфайффер, Гарріс Дікінсон, Сем Райлі, Чіветель Еджіофор і Ед Скрейн.

Повернення фільму «Чаклунка: Повелителька темряви» на екрани українських кінотеатрів очікується рівно за місяць, 7 січня. Ця дата може бути змінена, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua.

Тим часом вже у четвер, 10 грудня, Джолі можна буде побачити в іншому фентезі для всієї родини — «Пітер Пен і Аліса в Країні чудес».

1284 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: