Обрі Плаза зіграє з Джейсоном Стейтемом у фільмі Гая Річі «Five Eyes»

5 грудня 2020,  23:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Великий куш» і «Джентльмени» Гай Річі запросив в свій наступний кінопроект «Five Eyes» зірку серіалів «Парки і зони відпочинку» та «Легіон» Обрі Плазу, відому завдяки своєму комедійному таланту.

Сайт Variety повідомив на цьому тижні, що Плаза зіграє разом з Джейсоном Стейтемом в новому екшен-трилері Річі, але деталі про її героїню поки не розголошуються.

Сюжет фільму «Five Eyes» розповість про загартованого на полі бою агента британської розвідки MI6 (Стейтем), якого вербує в свою команду міжнародний шпигунський союз Five Eyes, щоб він вистежив і зупинив продаж нової небезпечної технології, що загрожує підірвати світовий порядок.

У цю пригоду разом з ним відправиться експерт з технологій з ЦРУ, з яким головний герой не одразу знайде спільну мову. Хто знає, можливо саме на цю роль режисер взяв Плазу.

Ви також можете знати актрису завдяки комедіям «Якщо твоя дівчина – зомбі», «Хтивий дідусь» і «Весільний погром» й торішньому горору «Дитячі ігри». А зараз Плазу можна побачити в романтичній стрічці «Щаслива пора» з Крістен Стюарт і Маккензі Девіс, що вийшла на Hulu.

Дати прем'єри у фільму «Five Eyes» поки немає, але раніше на великі екрани вийде другий проект Річі зі Стейтемом в головній ролі – кримінальний екшен «Wrath of Man». Його прем'єра очікується на початку 2021 року.

1279 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: