Бенедикт Камбербетч, Джоді Фостер і Шейлін Вудлі борються за правду в першому трейлері фільму «The Mauritanian»

2 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для всіх, хто любить історії про боротьбу за справедливість (і Бенедикта Камбербетча з Джоді Фостер), кінокомпанія STX Entertainment випустила довгоочікуваний трейлер кінострічки «The Mauritanian», заснованої на мемуарах Мохаммеда Ульда Слахі, які потрапили у список бестселерів New York Times.

Сюжет цього драматичного трилера повідає історію ув'язненого Мохаммеда Ульда Слахі (Тахар Рахім), який був спійманий американським урядом та сидів за ґратами протягом декількох років без суду та слідства. Втративши всю надію, Слахі знаходить союзників в особах адвоката Ненсі Голландер (Джоді Фостер) та її помічниці Тері Данкан (Шейлін Вудлі). Разом вони стикаються з величезною кількістю перешкод в їхній відчайдушній погоні за справедливістю. Їхня боротьба, що привертає увагу, поряд з доказами, знайденими грізним військовим прокурором, підполковником Стюартом Коучем (Бенедикт Камбербетч), в кінцевому підсумку розкриває шокуючу і далекоглядну змову.

Адаптацією мемуарів Слахі «Щоденник Гуантанамо» займався шотландський режисер Кевін Макдональд, відомий завдяки кінострічкам «Останній король Шотландії», «Велика гра» та «Орел Дев'ятого легіону».

Світова прем'єра фільму «The Mauritanian», раніше відомого як «Ув'язнений номер 760» («Prisoner 760»), очікується в лютому. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

851 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: