8 головних фільмів грудня: «Диво-жінка 1984», «Сімейка Крудсів 2», «Безславні кріпаки» та фентезі з Анджеліною Джолі

28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

«Пітер Пен і Аліса в Країні чудес» (реж. Бренда Чепмен)
У кіно з 10 грудня

У своєму першому ігровому фільмі відомий мультиплікатор Бренда Чепмен, яка отримала «Оскар» за мультфільм «Хоробра серцем», вирішила представити, що було б, якби Пітер Пен (Джордан Неш) і Аліса (Кіра Чанса) з відомих казок були братом і сестрою. А їхньою мамою стала б, наприклад, сама Анджеліна Джолі. Що з цього вийшло, дізнаємося вже скоро.

«Людський голос» (реж. Педро Альмодовар)
У кіно з 10 грудня

Якщо ви захоплюєтеся творчістю знаменитого іспанського кінорежисера Педро Альмодовара та грою неймовірної Тільди Свінтон, то їхня спільна робота «Людський голос» точно не залишить вас байдужими. Це адаптація п'єси Жана Кокто​, де Свінтон втілює жінку, яка чекає, коли її колишній коханий забере свої речі. У трейлері вона купує сокиру, так що розв'язка обіцяє бути інтригуючою.

«Диво-жінка 1984» (реж. Петті Дженкінс)
У кіно з 16 грудня

Мабуть, це найбільш очікуваний фільм не тільки в цьому списку, але і всього 2020 року. Прем'єра другої сольної пригоди наймогутнішої героїні всіх часів Диво-жінки у втіленні Галь Гадот переносилася через пандемію COVID-19 багато разів, але перед Новим роком ми нарешті зможемо побачити її епічні пригоди у 80-х в компанії Стіва Тревора (Кріс Пайн) та її битву одразу з двома суперлиходіями Максвеллом Лордом (Педро Паскаль) і Барбарою Мінервою/Гепардою (Крістен Віг).

«Колишня з того світу» (реж. Едвард Голл)
У кіно з 24 грудня

Для любителів незвичайних романтичних комедій та костюмованих фільмів в український прокат у кінці року вийде екранізація п'єси Ноела Коуарда «Колишня з того світу» за участю Дена Стівенса, Айли Фішер, Леслі Манн та Джуді Денч. У ній Стівенс втілює письменника, у якого настала творча криза, і під час спіритичного сеансу з відомим медіумом до нього раптово приходить дух його покійної дружини. Що значно ускладнює його стосунки з нинішньою дружиною.

«Душа» (реж. Піт Доктер)
У кіно з 25 грудня

Студія Pixar, яка подарувала нам такі хітові франшизи, як «Історія іграшок», «Суперсімейка» і «Тачки», перед Новим роком збирається нас порадувати й надихнути за допомогою свого нового філософського мультфільму «Душа». Він покаже, як важливо не відкладати своє життя на потім і слідувати за своєю мрією, на прикладі історії шкільного вчителя музики Джо Гарднера (Джеймі Фокс), який завжди мріяв стати музикантом, але перед своїм першим концертом через нещасний випадок потрапив на той світ , і тепер його душі потрібно знайти спосіб, як повернутися назад у своє тіло.

«Полювання на Санту» (реж. Ешом Нелмс, Йєн Нелмс)
У кіно з 31 грудня

Вирішивши слідувати за девізом «Який рік, такий і Санта» сценаристи та режисери Ешом Нелмс та Йєн Нелмс зняли святковий екшен з елементами чорної комедії, де суворого (і зневіреного) Санту втілив сам Мел Гібсон. Його бізнес переживає не кращі часи, оскільки люди перестали вірити в чудо, але незабаром Санта зрозуміє, що це не найстрашніше, коли його головною проблемою на ці свята стане... кілер, якого найняв розлючений неслухняний тінейджер, отримавши в подарунок на Різдво шматок вугілля.

«Сімейка Крудсів: Нова ера» (реж. Джоель Кроуфорд)
У кіно з 31 грудня

Найперша сімейка в історії людства, з якої неможливо занудьгувати, повертається на великі екрани в сиквелі «Сімейка Крудсів: Нова ера». Цього разу Крудси познайомляться зі ще однією сім'єю Беттерменами, які у всьому перевершують наших героїв. І коли Гіп та дочка Беттерменів Доун тікають за стіну в пошуках нових пригод, сімейкам доводиться об'єднатися, щоб їх відшукати.

«Безславні кріпаки» (реж. Роман Перфільєв)
У кіно з 31 грудня

Останньою гучною прем'єрою 2020 року в даному списку є український екшен про самураїв і Тараса Шевченка, роль якого виконує Роман Луцький. Правила самурая прості: битися на двох мечах, тренуватися по півдоби і не нариватися на неприємності заради почуттів. Але як виконати бодай одне, коли твоє ім'я Тарас Шевченко, твою дівчину мордує поганець, а твій наставник лупцює тебе, аби натренувати залізну волю? Доведеться стати самураєм за 2 дні: стріляти «по-македонськи», швидко бігати і нарешті перестати витріщатися на гейш.

Дати прем'єр можуть змінюватися, так що стежте за новинами на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

2440 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: