Дивіться офіційний трейлер фінального сезону серіалу «Безсоромні»

27 листопада 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні», на чиєму рахунку є маса нагород, канал Showtime представив його повноцінний трейлер, в якому Галлагери продовжують наводити шерех в Південному Чикаго.

Офіційний синопсис фінального сезону свідчить:

Після цілої декади дисфункціональності улюблений клан з Південного Чикаго збирається піти з найгучнішим вибухом. Це буде божевільна остання поїздка, але також в житті Галлагерів очікуються зміни, які змусять кожного з них або зробити крок вгору, або відправитися в дорогу. І хоча деградація більш популярна в цій сімейці, ніж еволюція, вони впевнені в одній речі Галлагери можуть подорослішати, але ніколи не розійдуться.

Разом з трейлером з'явився і постер 11 сезону, на якому Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Темі (Кейт Майнер), Йен (Камерон Монахен), Міккі (Ноель Фішер), Карл (Ітан Каткоскі), Деббі (Емма Кінні), Ліам (Крістіан Айзіа), Ві (Шанола Гемптон) та Кевін (Стів Хові) носять Френка (Вільям Х. Мейсі) на руках і щось гучно святкують. Сподіваємося, що щасливий фінал.

Прем'єрна серія 11 сезону серіалу «Безсоромні» вийде на американському телебаченні 6 грудня, а ми зможемо її подивитися на наступний день, 7 грудня.

885 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: