Вийшов новий трейлер мюзиклу від Netflix «Випускний» з Меріл Стріп і Ніколь Кідман

26 листопада 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час влаштувати справжнє свято любові, надії та дружби! Стримінгова платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер свого очікуваного мюзиклу «Випускний» за участю відомих голлівудських акторів Меріл Стріп, Ніколь Кідман, Джеймса Кордена і Керрі Вашингтон.

Надихаючий мюзикл від режисера хітового серіалу «Хор» (або «Лузери») Раяна Мерфі перенесе нас в маленьке консервативне містечко Еджвотер, що в штаті Індіана, де одній випускниці адміністрація школи забороняє приводити на випускний свою дівчину. Щоб виправити цю несправедливість, у місто прибувають бродвейські зірки, які вийшли в тираж і сподіваються, що їхня допомога випускниці приверне до них увагу преси.

Разом з новим трейлером була представлена ​​і колекція яскравих постерів з основними героями мюзиклу. Разом зі Стріп, Кідман Вашингтон і Корденом, яких ми згадали вище, по постеру отримали Джо Еллен Пеллман, Аріана ДеБос, Кіген-Майкл Кі та Ендрю Реннеллс.

Минулого тижня в мережі з'явилася пісня «Wear Your Crown» з саундтрека фільму «Випускний», де Меріл Стріп читає реп про Мішель Обаму. Прем'єра мюзиклу Раяна Мерфі на платформі Netflix відбудеться 11 грудня, як нагадують постери.

Тим часом Джеймс Корден грає роль штучного інтелекту, який хоче знищити світ, в новій американській комедії «Суперінтелект», яка сьогодні вийшла в український прокат.

1043 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: