«Життя сповнене можливостей»: дивіться перший ТБ-ролик мультфільму «Душа» від Pixar

26 листопада 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився надихаючий ТБ-ролик драматичного мультфільму «Душа», до прем'єри якого залишився всього 1 місяць! Його головного героя в оригіналі озвучив лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Події нового мультфільму від кіностудій Disney і Pixar познайомлять нас зі шкільним учителем музики Джо Гарднером (Джеймі Фокс). Все своє життя Джо мріяв стати справжнім музикантом і грати на сцені, але в день свого першого виступу з Джо трапляється нещасний випадок, і його душа потрапляє в інший світ, де все душі готуються до відправки в нові тіла. Там Джо належить зрозуміти, що значить мати душу і як важливо цінувати свій час на землі.

В ТБ-ролику Джо згадує свій перший похід в джаз-клуб зі своїм батьком, що назавжди змінив його життя та подарував йому мрію, і каже своїм учням:

Життя сповнене можливостей. Вам просто потрібно знати, де їх шукати! Подумайте, завдяки чому ви хочете залишитися в пам'яті людей?

Нижче ви знайдете тріо нових постерів «Душі», де від головного героя ні на крок не відходить його чарівний кіт, а також з'являються дві веселі душі.

Подивитися мультфільм «Душа» в кінотеатрах України ви зможете з 25 грудня. Це буде друга анімація від Pixar після мультфільму «Уперед», яка вийшла на екрани в цьому непростому для кіноіндустрії році.

695 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: