Ура! Українська прем'єра блокбастера «Диво-жінка 1984» відбудеться на тиждень раніше

24 листопада 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигли ми порадіти новині про те, що супергеройський фільм «Диво-жінка 1984» все-таки покажуть в кінотеатрах України в цьому році, як український прокатник підготував нам ще один приємний сюрприз — його дата прем'єри переїхала з 24 грудня на 16 грудня, тобто чекати залишилося менше місяця!

Офіційний синопсис другої сольної пригоди супергероїні Диво-жінки у втіленні Галь Гадот, режисеркою якого виступає Петті Дженкінс:

Найвеличніша героїня усіх часів Діана Принц, також відома як Диво-жінка, повертається, і на цей раз вона відправиться у 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом і Гепардою. Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором.

В образі Стіва Тревора у сиквелі повернеться Кріс Пайн, а ролі суперлиходіїв Максвелла Лорда і Барбари Мінерви/Гепарди виконають Педро Паскаль та Крістен Віг.

Також на нас чекає повернення на рідний острів амазонок Теміскіра, де маленька Діана (Ліллі Аспелл) братиме участь в Олімпійських іграх. У флешбеках компанію їй складуть мати королева Іполита (Конні Нільсен) та її наставниця генерал Антіопа (Робін Райт).

«Диво-жінка 1984» буде другим фільмом всесвіту DCEU після екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн», який вийде на екрани в 2020 році. Таким чином DC вперше за останню декаду вдалося обійти Marvel.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1008 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: