Премія Critics' Choice Super Awards назвала 5 найкращих супергеройських фільмів року

23 листопада 2020,  18:20 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня стали відомі номінанти на нову американську премію Critics' Choice Super Awards, де існує номінація Найкращий супергеройський фільм. І на цю нагороду претендує п'ять фільмів, включаючи екшен з Харлі Квінн.

Отже, за звання Найкращого супергеройського фільму 2020 року в рамках премії Critics' Choice Super Awards будуть боротися:

1. «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» (Warner Bros.)

Очікуване повернення харизматичної, яскравої і повністю божевільної суперлиходійки Харлі Квінн у втіленні Марго Роббі підірвало на початку року великі екрани, познайомивши глядачів з новою командою антигероїнь Хижі пташки, куди увійшли Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед), Чорна канарка (Джерні Смоллетт) і Рене Монтойя (Рози Перес). І їх боротьба з кримінальним босом-психопатом Чорною маскою (Юен МакГрегор) точно не дасть вам занудьгувати й надихне рухатися далі навіть після дуже болісного розриву з колишнім/колишньою.

2. «Безсмертна гвардія» (Netflix)

Незважаючи на те, що екшен «Безсмертна гвардія» вийшов на Netflix, а не в кінотеатрах, він безумовно є одним з головних блокбастерів 2020 року. Тут Шарліз Терон грає лідера таємної команди безсмертних воїнів, які століттями й навіть тисячоліттями захищають людство від сил зла, і ми вже з нетерпінням чекаємо на сиквел, щоб знову побачити, як її героїня Енді бореться з ворогами за допомогою своєї сокири Лабріс.

3. «Таємне суспільство молодших монарших осіб» (Disney+)

Якщо попередні фільми орієнтовані на глядачів 16+, то «Таємне суспільство молодших монарших осіб» є супергеройським кіно для всієї родини, оскільки розповідає про пригоди юних принців і принцес, які повинні захистити світ від небезпечної загрози. І так, за його створенням стоїть студія Disney, так що, батьки, можете не переживати з приводу того, що тут буде багато крові.

4. «Їжак Сонік» (Paramount)

Екранізація популярної відеогри «Їжак Сонік» від студії Paramount підкорила серця глядачів будь-якого віку, оскільки достатньо всього лише одного погляду на цього чудесного головного героя, і обличчя навіть найпохмурішої людини розпливеться в усмішці. А в якості приємного бонусу тут виступає легендарний комедійний актор Джим Керрі, який грає головного лиходія Доктора Роботніка.

5. «Супермен: Людина завтрашнього дня» (Warner Bros. Animation)

Даний супергеройський фільм є найменш відомим в цій п'ятірці номінантів на Critics' Choice Super Awards, але якщо ви любите історії про Людину зі сталі, який прибув на Землю з далекої планети Криптон і став її головним захисником, то мультфільм Кріса Палмера «Супермен: Людина завтрашнього дня» точно гідний вашої уваги.

Переможці Critics' Choice Super Awards будуть оголошені 10 січня.

За який з цих фільмів ви будете вболівати? Пишіть в коментарях.

2418 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: