З'явився український трейлер комедії «Дублерка» з Дрю Беррімор та ще однією Дрю Беррімор

23 листопада 2020,  13:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український трейлер комедійного фільму «Дублерка», де знаменита голлівудська актриса Дрю Беррімор виконує одразу дві головні ролі, підтверджує, що він вийде в прокат вже наступного тижня, 3 грудня.

Кенді Блек є голлівудською кінозіркою з серйозними проблемами з алкоголем, наркотиками і податками. Коли її відправляють в реабілітаційний центр, вона вирішує, що замість неї може поїхати її енергійна дублерша Паула. Підміну ніхто не помічає, тому втомлена від слави та постійної уваги папараці Кенді перекладає на Паулу усі свої інтерв'ю, появи на ток-шоу і навіть зйомки у фільмі. Несподівано Паула повністю занурюється в свою нову роль, захоплюючи кар'єру Кенді і навіть переїжджаючи до її хлопця. Чи розкриється їхній секрет?

Автором сценарію цієї історії про двох дуже схожих зовні і таких різних за характером жінок виступає Сем Бейн. Її режисеркою є Джемі Беббіт.

Разом з Беррімор в комедії Беббіт зіграють зірка хітового серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Майкл Зеген, зірка комедії «Блондинка в законі» Голланд Тейлор, зірка серіалу «Непохитна Кіммі Шмідт» Еллі Кемпер, зірка супергеройського екшену «Дедпул» ТіДжей Міллер, зірка мюзиклу «Випускний» Ендрю Реннеллс та зірка популярного серіалу «Дівчата» Ліна Данем.

Беррімор також виступає продюсером даної комедії.

913 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: