Супергероїні серіалу «Супергьорл» носять маски на нових фото зі зйомок 6 сезону

21 листопада 2020,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїні Сновидиця та Міс Марсіянка вирішили нагадати шанувальникам серіалу «Супергьорл», що усе ще важливо носити маски в громадських місцях, влаштувавши міні-фотосесію за лаштунками 6 сезону.

Актриса Ніколь Мейнс, яка втілює в «Супергьорл» Сновидицю, поділилася парочкою веселих фотографій з колегою Шерон Ліл, виконавицею ролі Міс Марсіянкою, в Instagram зі скромним підписом:

Супермоделі. #SupergirlCW #Dreamer #MsMartian

На знімках Мейнс та Ліл позують в своїх крутих супергеройських костюмах та медичних масках, нагадуючи, що пандемія COVID-19 ще нікуди не поділася.

У коментарях під постом три емоджі з очима-сердечками залишила їхня колега по всесвіту Arrowverse Бітсі Таллок, яка зараз знімається в спін-оффі «Супергьорл» під назвою «Супермен і Лоїс» у ролі Лоїс Лейн.

Раніше Мейнс опублікувала в соцмережах селфі зі зйомок 6 сезону за участю Брейні (Джессі Рат), Марсіянського мисливця (Девід Гервуд) та Міс Марсіянки. Ми вже з нетерпінням чекаємо, коли ця команда знову буде захищати мир від лиходіїв.

Прем'єра 6 сезону «Супергьорл», який стане для цього серіалу фінальним, відбудеться в першій половині 2021 року, але його дата прем'єри поки не повідомляється.

950 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: