«Godmothered»: вийшов трейлер нової казки від Disney з Айлою Фішер та Джилліан Белл

21 листопада 2020,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Будьте обережні в своїх бажаннях. Стрімінговий сервіс Disney+ поділився на честь вихідних офіційним трейлером свого святкового фільму «Godmothered», де Джилліан Белл грає хрещену фею як у Попелюшки.

Події фентезійної комедії для всієї родини «Godmothered» розвиваються перед Різдвом і слідують за Елеанор (Белл), молодою та недосвідченою хрещеною феєю, яка, почувши, що її професія може зникнути, вирішує показати світу, що людям все ще потрібні хрещені феї.

Знайшовши лист від 10-річної дівчинки, якій потрібна допомога, Елеанор відправляється до неї, але виявляє, що Макензі тепер 40-річна мати-одиначка, яка працює в новинній агенції у Бостоні. Втративши чоловіка декілька років тому, Макензі більше не вірить в «і жили вони довго й щасливо», але Елеанор має намір зробити Макензі щасливою, подобається їй це чи ні.

В образі матері-одиночки Макензі ви можете побачити в трейлері актрису Айлу Фішер, зірку фільмів «Ілюзія обману», «Шопоголік» та «Холостячки». В майбутньому вона також зіграє в костюмованій комедії «Колишня з того світу».

Компанію їй та Белл у кадрі складуть зірка серіалу «Зоряний шлях: Пікар» Сантьяго Кабрера і номінантка на премію «Оскар» Джун Сквіб.

Режисеркою цієї казкової історії виступає Шерон Магуайр, яка зняла комедії «Щоденник Бріджет Джонс» та «Дитина Бріджит Джонс».

Онлайн-прем'єра фільму«Godmothered» відбудеться на початку зими, 4 грудня.

1441 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: