Прем'єра фільму «Кролик Петрик: Втеча в місто» відбудеться в січні 2021 року

18 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейна комедія про пригоди невгамовних кроликів «Кролик Петрик: Втеча в місто» буде подарунком для маленьких та дорослих глядачів на православне Різдво, оскільки вона збирається вийти в український прокат 7 січня 2021 року.

Прем'єра продовження хітового фільму 2018 року «Кролик Петрик», який зняв режисер Вілл Глак, повинна була відбутися ще у березні цього року, але через світову пандемію COVID-19 і закриття кінотеатрів по всьому світу, її довелося перенести на 2021 рік. І тепер, схоже, ми все-таки побачимо нові пригоди кролика Петрика на Різдво.

У сиквелі Томас, Беа і кролики створили свою веселу родину, але, незважаючи на всі його спроби стати слухняним, Петрик не може змінити свою репутацію пустуна. Вирішивши залишити рідний сад, Петрик відправляється у велике місто, де його витівки цінують, але коли сім'я вирушає на його пошуки, Петрику треба вирішити, яким кроликом він хоче бути.

У ролях фермера Томаса й письменниці Беа на екрани повернуться актори Донал Глісон та Роуз Бірн. А голосом Петрика в оригіналі знову буде Джеймс Корден.

При бюджеті в 50 мільйонів доларів фільм «Кролик Петрик» заробив у 2018 році у світовому прокаті більше 351 мільйона доларів. Поки складно прогнозувати збори сиквела в умовах пандемії, але в будь-якому випадку бажаємо цим кроликам удачі.

1304 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: