Останнє ура Галлагерів: вийшов трейлер фінального сезону серіалу «Безсоромні»

18 листопада 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові побезумствувати разом з Галлагерами в останній раз? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер 11 сезону хітової драмеді «Безсоромні», прем'єра якого відбудеться на початку зими, 6 грудня.

Після цілої декади дисфункціональності улюблений клан з Південного Чикаго збирається піти з найгучнішим вибухом. Це буде божевільна остання поїздка, але також в житті Галлагерів очікуються зміни, які змусять кожного з них або зробити крок вгору, або відправитися в дорогу. І хоча деградація більш популярна в цій сімейці, ніж еволюція, вони впевнені в одній речі Галлагери можуть подорослішати, але ніколи не розійдуться.

У фінальних серіях будуть безсоромничати Вільям Х. Мейсі, Ітан Каткоскі, Джеремі Аллен Вайт, Шанола Гемптон, Стів Гові, Емма Кінні, Камерон Монахен, Ноель Фішер, Крістіан Айзіа та Кейт Майнер, які позують в масках та фірмових футболках «Безсоромних» на промо-фотографії нижче.

Поки не повідомляється, чи повернеться в фінальному сезоні Еммі Россам хоча б в камео, але ми все одно будемо сподіватися хоча б на телефонний дзвінок від Фіони.

920 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: