«Надприродне»: нове промо та кадри фінальної серії хітового фентезі «Carry On»

17 листопада 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сем зауважує, що Дін пускає сльозу в новому розширеному промо-ролику фіналу хітового серіалу «Надприродне», і ми впевнені, що всі глядачі будуть сумувати, як Дін, під час перегляду останньої пригоди братів Вінчестерів.

Офіційний синопсис фінальної серії, що називається «Carry On» («Продовжуй») на честь головної пісні серіалу «Carry On Wayward Son», яку виконує знаменитий американський рок-гурт Kansas:

Через 15 сезонів найтриваліший фантастичний серіал в США добігає кінця. Крихітко, це остання поїздка з порятунком людей і полюванням на монстрів.

Разом з новим промо-роликом, який також показує фрагменти спецвипуску серіалу, що транслюватиметься на каналі The CW після фінальної серії, в мережі з'явилися її офіційні кадри.

На цих кадрах Сем (Джаред Падалекі) та Дін (Дженсен Еклс) в останній раз борються з монстрами в якомусь старому ангарі, а також задумливо позують поруч зі своєю вірною напарницею в пригодах, машиною Chevrolet Impala 1967 року.

Прем'єра фінальної серії серіалу «Надприродне», яку зняв режисер Роберт Сінгер, відбудеться 20 листопада за українським часом.

1277 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: