Відома нова дата української прем'єри фантастики Дені Вільньова «Дюна»

16 листопада 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, всім шанувальникам письменника Френка Герберта та режисера Дені Вільньова доведеться запастися терпінням. У зв'язку з пандемією COVID-19 українська прем'єра екранізації «Дюна» була перенесена на 30 вересня 2021 року.

Екранізація культового роману Герберта «Дюна» від режисера хітових фантастичних фільмів «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Прибуття» буде «міфічною та емоційно зарядженою подорожжю» головного героя Пола Атріда, роль якого виконує номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе.

На цього блискучого та обдарованого хлопця чекають великі справи, які йому поки важко осягнути. Він вирушить на найнебезпечнішу планету у всесвіті Арракіс, щоб врятувати майбутнє своєї родини і свого народу. Адже ворожі сили вступають у конфлікт через найцінніший і найрідкісніший ресурс — речовину спайс, здатну розкрити найбільший потенціал людства. Виживуть лише ті, кому вдасться перемогти власні страхи.

Разом з Шаламе на планету Арракіс відправляться Зендея (Чані), Оскар Айзек (Літо Атрід), Ребекка Фергюсон (леді Джессіка), Джош Бролін (Гурні Галлек), Джейсон Момоа (Дункан Айдахо), Стеллан Скарсгард (барон Владімір Гарконнен), Дейв Батіста (Глоссу «Звір» Раббан), Шарлотта Ремплінг (преподобна мати Гайя Єлена Мохійям), Шерон Дункан-Брюстер (Лієт-Кінес) та Хав'єр Бардем (Стілгар).

«Дюна» повинна була вийти на екрани 17 грудня, але після перенесення супергеройського блокбастера «Диво-жінка 1984» на 24 грудня стало ясно, що в умовах часткової роботи кінотеатрів (які в багатьох країнах зараз і зовсім закриті) ці фільми не зможуть конкурувати в прокаті.

1283 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: