Вийшов трейлер нової комедії Меріл Стріп і Стівена Содерберга «Хай говорять»

16 листопада 2020,  14:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Меріл Стріп зіграла головну роль у фільмі Стівена Содерберга «Пральня», а тепер вони возз'єдналися для нової пригоди під назвою «Хай говорять».

Фільм «Хай говорять» («Let Them All Talk») розповість глядачам історію успішної письменниці, роль якої виконує Стріп. Вона вирушає в подорож на круїзному лайнері разом зі своїми давніми подругами, щоб повеселитися і залікувати старі рани. Разом з нею їде її племінник, щоб дами не сумували, але в результаті він закохується в молоду літературну агентку.

Подруг героїні Стріп втілюють відомі голлівудські актриси Кендіс Берген і Дайенн Віст, її племінником став номінант на премію «Оскар» Лукас Геджес, а літературну агентку грає зірка майбутнього супергеройського екшену «Вічні» Джемма Чан.

Прем'єра нової драматичної комедії Содерберга «Хай говорять», сценарій до якої написала Дебора Ейзенберг, відбудеться 10 грудня на стримінговому сервісі HBO Max.

Також у грудні очікується прем'єра мюзиклу «Випускний» за участю Стріп, який вийде на Netflix. Його режисером є Раян Мерфі.

926 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: