Ембер Герд не збирається залишати «Аквамен 2», «з нетерпінням чекає на початок» зйомок

15 листопада 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як студія Warner Bros. звільнила Джонні Деппа з франшизи «Фантастичні звірі», багато шанувальників актора, які впевнені в його невинуватість, очікували, що вони також звільнять і Ембер Герд з сиквела блокбастера «Аквамен», але актриса розвіяла ці чутки.

Під час суду Деппа з газетою The Sun, де центром уваги стали його стосунки з колишньою дружиною Герд, в мережі з'являлося чимало повідомлень про те, що студія Warner Bros. збирається звільнити актрису з супергеройського екшену «Аквамен 2», оскільки стало відомо, що в 2009 році її заарештовували за домашнє насильство.

Але в результаті роботи позбувся тільки Депп, оскільки він програв суд, хоча багато глядачів, які спостерігали за цим процесом, вважають, враховуючи докази та слова свідків у справі, що Герд сфальсифікувала свої синці та травми, які Депп нібито завдав їй в ході домашніх сварок, щоб отримати побільше грошей при розлученні. І в такому випадку було б справедливо, якби обидва були звільнені.

У зв'язку з цим в соцмережах було розгорнуто кампанію #JusticeForJohnnyDepp та створена петиція з вимогою від Warner Bros. звільнити Герд з продовження «Аквамена». І ця петиція набрала вже 1,3 мільйона підписів.

Але Герд нікуди не збирається йти і сказала сайту EW, що вона вважає, що все це є проплаченою кампанією проти неї:

Проплачені чутки і проплачені кампанії в соціальних мережах не диктують [рішення про кастинг], тому що вони не мають ніякої основи в реальності. Тільки шанувальники зробили можливими «Аквамен» і «Аквамен 2». Я з нетерпінням чекаю на початок зйомок в наступному році.

Студія Warner Bros. поки офіційно ніяк не коментує ситуацію з Герд і ще не дала супергеройському фільму «Аквамен 2», де вона повинна зіграти Меру, «зелене світло», але це ще нічого не означає, оскільки в умовах пандемії COVID-19 зйомки таких масштабних блокбастерів дуже сильно ускладнилися.

Тим часом Депп наполягає на своїй невинуватості й збирається подати апеляцію проти газети The Sun. Після рішення суду він сказав:

Сюрреалістичне судження суду у Великій Британії не змінить моєї боротьби за правду, і я підтверджую, що я планую подати апеляцію. Я збираюся довести, що звинувачення проти мене є брехнею. Моє життя і моя кар'єра не будуть визначені цим моментом у часі.

Днями стало відомо, що на посту темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда в фільмах-приквелах Поттеріани його може замінити Мадс Міккельсен.

1695 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: