Актриси серіалу «Рівердейл» стали Суперкрихітками на честь Хелловіна

14 листопада 2020,  20:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Лілі Рейнхарт, Каміла Мендес і Меделін Петш, які грають головних героїнь в популярному молодіжному серіалі «Рівердейл», зізналися в любові до мультсеріалу «Суперкрихітки», вбравшись в яскраві костюми цього культового супертріо на Хелловін.

«Суперкрихітки» («The Powerpuff Girls») є американським дитячим мультсеріалом, який виходив на каналі Cartoon Network з 1998 по 2005 рік і розповідав про пригоди тріо-супергероїнь Квіточки, Бульбашки й Пелюсточки. Разом вони відважно захищали мегаполіс Таунсвілль від різних монстрів та лиходіїв. А в 2016 році на американському телебаченні відбулася прем'єра перезапуску мультсеріалу.

Образ Квіточки приміряла Петш, оскільки вона теж є руденькою, а в костюми Бульбашки й Пелюсточки вбралися блондинка Рейнхарт і брюнетка Мендес.

Петш поділилася цими фотографіями зі святкування Хелловіну на зйомках нового сезону «Рівердейла» у соцмережах 1 листопада, і цей пост набрав в Instagram рекордні для Петш 5,7 мільйона лайків.

Колеги та друзі актрис залишили багато захоплених коментарів під фото, і в числі шанувальників цих Суперкрихіток виявилася сама Періс Гілтон, яка написала:

Люблю це! Так мило!

Вже скоро актриси повернуться на телеекрани в образах Бетті, Вероніки та Шеріл в 5 сезоні серіалу «Рівердейл», прем'єра якого відбудеться 20 січня.

1578 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: