Трейлер 2 сезону фентезі «Відкриття відьом» відправляє героїв в Єлизаветинську епоху

14 листопада 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший погляд на 2 сезон фентезійного серіалу «Відкриття відьом», який є екранізацією серії романів письменниці Дебори Гаркнесс, де головні ролі виконують Тереза ​​Палмер і Меттью Гуд.

У 2 сезоні Діана (Палмер) та Меттью (Гуд) відправляються назад у часі в Єлизаветинську епоху, де вони планують сховатися від Конгрегації. Тут вони повинні розшукати могутню наставницю відьом, яка б допомогла Діані навчитися контролювати її магію і знайти вислизаючу Книгу життя.

А в наш час улюблені тітоньки Діани Сара (Алекс Кінгстон) та Ем (Веларі Петтіфорд) повинні ховатися у сумнозвісної мисливиці на відьом Ізабо де Клермонт (Ліндсі Дункан) в її родовому маєтку Септ-Тур. Тим часом в Оксфорді Маркус (Едвард Блюмель) та Міріам (Айіша Гарт) беруть на себе обов'язки Меттью, щоб захистити демонів Натаніеля (Деніел Езра) і Софі (Ешлін Лофтус), яка вагітна. А Герберт (Тревор Ів), Нокс (Овен Тіл), Сату (Малін Буска) й Доменіко (Грегг Чіллін) збираються досліджувати всі зачіпки щодо зникнення Діани та Меттью й дізнатися секрети, які від них приховують їхні союзники.

Нижче ви знайдете милі фотографії зі зйомок 2 сезону за участю Палмер та її дітей, якими вона ділилася в своєму Instagram-акаунті. Ось так виглядають робочі будні мами-актриси з маленькими дітьми.

Прем'єрна серія 2 сезону фентезі «Відкриття відьом» вийде на екрани 8 січня.

1533 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: