«Хода хаосу»: багатостраждальна екранізація Дага Лаймана отримала перший постер

13 листопада 2020,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, що в 2021 році довгоочікувана фантастика «Хода хаосу», головні ролі в якій виконують Том Голланд і Дейзі Рідлі, все-таки вийде на великі екрани. На це натякає її перший офіційний постер.

Постер екранізації роману Патріка Несса, який показує половинки облич героїв Голланда та Рідлі на тлі лісу, зоряного неба і далеких планет, каже:

Нікому не втекти від Шуму.

Фільм «Хода хаосу», чиї події розвиваються в майбутньому, розповість про пригоди молодого хлопця Тодда Г'юїтта (Голланд), який ріс в місті Прентісстаун на далекій планеті, колонізованій землянами, з переконанням, що всіх жінок в їхньому світі вбив небезпечний патоген. В його світі усі чоловіки можуть чути думки один одного через Шум, потік образів і думок, що не залишає людям можливості зберігати секрети. Одного разу Тодд знаходить за містом місце тиші, куди не досягає Шум, і дізнається, що причиною цієї тиші є молода жінка Віола Ід (Рідлі). Він вирішує втекти з нею і дізнатися таємницю, що стоїть за Шумом.

Також в екранізації роману Несса, яку зняв Даг Лайман, зіграють актори Мадс Міккельсен, Синтія Еріво, Девід Ойелоуо і Нік Джонас.

Прем'єра фантастики «Хода хаосу», яка вже неодноразово переносилася, тепер очікується у січні 2021 року. З нетерпінням чекаємо її першого трейлера.

1025 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: