Анімований постер серіалу «Ванда/Віжен» розкриває його дату прем'єри

13 листопада 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники фільмів Marvel Studios, у нас є хоч одна причина вважати, що 2021 рік буде кращим за 2020 він почнеться з прем'єри супергеройського серіалу «Ванда/Віжен», яка відбудеться 15 січня.

Серіал «Ванда/Віжен» буде міксом класичних американських ситкомів минулого століття та супергеройського екшену в дусі всесвіту MCU. У ньому Ванда Максімофф та Віжен — дві могутні істоти з суперсилами — живуть ідеалізованим життям подружжя в тихому передмісті, але поступово починають підозрювати, що все навколо є не таким, яким їм здається.

У ролях Ванди та Віжена на екрани повернуться Елізабет Олсен і Пол Беттані, яких протягом серіалу ми побачимо в образах з різних десятиліть минулого століття: від 50-х років до 90-х. Це яскраво демонструє новий анімований постер, де разом з Вандою і Віженом та їхніми образами також змінюються телевізори.

Прем'єрна серія серіалу була знята в студії з живою аудиторією та використанням чорно-білих лінз і театральних спецефектів, так що вона буде нагадувати класичні американські ситкоми 50-х.

Компанію Олсен і Беттані в цій чарівній подорожі крізь теледекади складуть Кетрін Ган, Кет Деннінгс, Рендолл Пак і Тейона Парріс.

701 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: