Дивимося зворушливе промо фінальної серії серіалу «Надприродне»

13 листопада 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня на нас чекає емоційне прощання з братами Вінчестерами, і ви вже можете побачити фрагменти фіналу хітового серіалу «Надприродне» в промо-ролику його 20 серії 15 сезону.

Фінальна серія отримала назву «Carry On» («Продовжуй») на честь головної пісні серіалу «Carry On Wayward Son», яку виконує група Kansas.

А ось її офіційний синопсис:

Після 15 сезонів найтриваліший фантастичний серіал в США добігає кінця. Крихітко, це остання поїздка з порятунком людей та полюванням на монстрів.

Промо-ролик говорить про двогодинний фінал, але фінальна серія буде йти 44 хвилини, як звичайна серія, а після на глядачів чекає годинний спецвипуск за участю акторів і творців серіалу, в якому вони поділяться своїми історіями та емоціями і попрощаються з історією братів Вінчестерів і з глядачами .

Нижче ви знайдете епічний фінальний постер серіалу «Надприродне», на якому Сем (Джаред Падалекі) та Дін (Дженсен Еклс) їдуть до кінця світу на своїй улюбленій красуні Chevrolet Impala 1967 року.

Фінальна серія «Надприродного», яку написав Ендрю Дабб і зняв Роберт Сінгер, вийде на телеекрани 20 листопада за українським часом.

1231 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: