Емілі Блант, Джеймі Дорнан та смішне «сімейне прокляття» в трейлері картини «Дикий гірський чебрець»

12 листопада 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо разом з Емілі Блант та Джеймі Дорнаном в мальовничу Ірландію, де розвиваються події їхньої епічної історії кохання з пишномовним ліризмом (та комедійними моментами) під назвою «Дикий гірський чебрець» («Wild Mountain Thyme»).

У фільмі «Дикий гірський чебрець» Блант і Дорнан втілюють Розмарі та Ентоні, які є нещасними закоханими, чиї сім'ї воюють одна з одною через оспорювану ділянку землі, що розділяє їхні дві ферми в Ірландії.

Ентоні важко працює на фермі, змучений постійними приниженнями свого батька. Але що дійсно дратує, так це погрози батька передати сімейну ферму своєму американському кузену Адаму. Розмарі спочатку, здається, злиться на те, що Ентоні соромив її в дитинстві, але іскри між ними не дають молодим людям спокою вже не перший рік. І коли Ентоні нарешті вирішується зізнатися Розмарі в своїх почуттях, на горизонті з'являється кузен Адам і запрошує її на романтичне побачення на Манхеттені.

Але головною перешкодою на щастя Розмарі і Ентоні, як показує трейлер, є дивне «сімейне прокляття» Ентоні, успадковане від покійного родича, через яке він завжди потрапляє в безглузді ситуації.

Роль кузена Адама виконує Джон Гемм, а буркотливого батька Ентоні грає Крістофер Вокен. Сценаристом і режисером цієї зворушливої ​​і одночасно кумедної лав-сторі виступає Джон Патрік Шенлі.

Світова прем'єра «Дикого гірського чебрецю» очікується у грудні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

1156 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: