«Великі вуйки»: з'явився трейлер 2 сезону з Горбуновим, Кароль, Кошовим та Ямою

10 листопада 2020,  17:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до карпатського ол-інклюзива? Телеканал 1+1 представив трейлер 2 сезону свого комедійного серіалу «Великі вуйки», в якому наші заповзятливі герої збираються побудувати в своєму селі курорт європейського масштабу.

Якщо в 1 сезоні спін-оффу серіалу «Останній москаль» Іван Петрук, роль якого виконує Юрій Горбунов, та його друзі вирушили підкорювати столицю, то в 2 сезоні вони повертаються в рідні Карпати, щоб розвивати там місцевий туризм.

Трейлер показує, як в майбутніх серіях Іван, його кум Бодя, місцевий бізнесмен-авантюрист Штефко і голова села Василь Васильович Микитюк, в образах яких на телеекрани повертаються Володимир Ніколаєнко, Назар Задніпровський та Володимир Горянський, збираються відкрити в своєму селі Великі вуйки крутий курорт, але для цього їм потрібно справити хороше враження на інвестора.

Разом з ними в трейлері можна побачити ще й таких українських зірок, як співачка Тіна Кароль, комік Євген Кошовий і телеведучий Влад Яма.

Також в нових серіях повернеться Надія Мейхер, яка втілює кохану героя Горбунова, співробітницю Укрзалізниці Галину.

Зйомки 2 сезону проходили влітку на території Національного музею народної архітектури та побуту України «Пирогово», де під відкритим небом зібрані історичні українські хати минулих століть.

Прем'єра 2 сезону ситкому «Великі вуйки» очікується наприкінці 2020 року.

1107 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: