Вийшов трейлер романтичної комедії «Щаслива пора» з Крістен Стюарт і Маккензі Девіс

10 листопада 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт і Маккензі Девіс грають закохану пару, якій доводиться пережити Різдво зі злегка гомофобною сімейкою, в першому трейлері святкової кінострічки «Щаслива пора» («Happiest Season»).

«Щаслива пора» (або «Найщасливіший сезон») розповідає про молоду жінку на ім'я Еббі (Стюарт), яка планує зробити пропозицію своїй коханій Харпер (Девіс) на Різдво перед її родичами. Але коли вони прибувають в будинок сім'ї Харпер, Еббі з подивом дізнається, що вони не знають про те, що їхня дочка і сестра є лесбіянкою.

Разом зі Стюарт та Девіс це Різдво зустрічатимуть Елісон Брі, Ден Леві, Обрі Плаза, Мері Стінберген, Джейк Макдорман та Віктор Гарбер.

Режисеркою і сценаристкою цієї першої мейнстрімної різдвяної романтичної комедії з головними героїнями-лесбіянками виступає Клеа ДюВалл.

Українська прем'єра фільму «Щаслива пора» очікувалася 31 грудня, але нещодавно він був знятий з прокату в зв'язку з тим, що в США величезними темпами продовжує зростати кількість хворих на коронавірус. Так що тепер ця комедія вийде на стримінговій платформі Hulu.

1363 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: