У серіалі «Хід королеви» знявся актор з «Гаррі Поттера», якого ви навряд чи впізнаєте

9 листопада 2020,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятайте того пухляша Дадлі Дурсля, двоюрідного брата Гаррі Поттера з «маловідомої» кінофраншизи, заснованої на книгах Дж.К. Роулінг? Його грав актор Гаррі Меллінг, якого зараз ви можете побачити в новому хіті від Netflix «Хід королеви», але ви навряд чи його там впізнаєте.

Драматичний міні-серіал «Хід королеви» (він же «Ферзевий гамбіт» або «Гамбіт королеви»), головну роль в якому виконує зірка «Нових мутантів» Аня Тейлор-Джой, розповідає про геніальну шахістку Бет Гармон та її боротьбу за перше місце на національному чемпіонаті шахістів у світі, де домінують чоловіки.

Меллінг, який дуже схуд після завершення Поттеріани, тому став невпізнанним навіть для найзавзятіших шанувальників екранізацій романів Роулінг, втілює в цьому серіалі хлопця на ім'я Гаррі Белтік.

Гаррі також є шахістом і виступає суперником Бет під час чемпіонату в Кентуккі, але поза шахівницею ці герої стають друзями.

Ще одного друга і суперника головної героїні у втіленні Тейлор-Джой в серіалі «Хід королеви» зіграв актор Томас Броді-Сенгстер, якого ви можете знати завдяки іншому хітовому фентезі «Гра престолів».

Онлайн-прем'єра «Ходу королеви» відбулася 23 жовтня, так що ви вже можете насолодитися «найкращим серіалом року» за версією різних сайтів, на Netflix.

3958 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: