Український трейлер, постер і дата прем'єри фільму «Вогняне небо» з Джейсоном Айзексом

9 листопада 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для всіх любителів видовищних фільмів-катастроф цієї зими в український прокат вийде китайський пригодницький екшен «Вогняне небо» («Skyfire»), в якому знявся актор Джейсон Айзекс. Ви напевно знаєте його завдяки ролі Луціуса Мелфоя в Поттеріані.

Офіційний синопсис фільму «Вогняне небо», який зняв британський кінематографіст Саймон Вест, режисер знаменитих екшенів «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць», «Механік» та «Нестримні 2»:

Ще дитиною Сяомен побачила загибель мами в хмарі попелу на одному з островів Тихоокеанського вогняного кільця. Дівчина виросла і пішла по стопах батьків стала сейсмологом, проте з батьком після того трагічного випадку відносини так і не налагодилися. З командою вчених Сяомен приїжджає на той самий злощасний острів, щоб встановити нову систему моніторингу вулканічної активності, оскільки днями біля підніжжя вулкану відкривається новий курорт, а власник бізнесу і чути не хоче про потенційну небезпеку. Але незабаром починається нове виверження, і райський острівець перетворюється на море вогню.

Роль сейсмолога Сяомей виконує актриса Ханна Квінліван.

Тим часом Айзекс втілює тут впертого власника курорту, який до останнього відмовляється вірити в те, що вони знаходяться на пороховій бочці. Але він не такий поганий, як може здатися з першого погляду, оскільки в середині трейлера він відважно рятує маленьку дівчинку.

Побачити «Вогняне небо» на великих екранах ви зможете за місяць, 10 грудня.

812 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...